Pages Navigation Menu

Stal de Boswal

Stal de Boswal

Stal de Boswal is een pensionstal welke is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Drents Friese Wold.

 

Pensionstalling en weidegang

U bent met uw eigen paard of pony op onze manege van harte welkom. Wij bieden uw paard of pony een ruime box en weidegang.
Wij kennen de volgende mogelijkheden:

 

Volpension

De stalling van uw eigen paard of pony wordt volledig door ons verzorgd. De kosten van voer (incl. ma.x 2 kg brok), stalbedekking en het uitmesten van de stal zijn bij de prijs inbegrepen. De kosten voor hoefsmid, veearts en aanvullende zaken zijn voor eigen rekening. U kunt gebruik maken van onze rijbanen (binnen en buiten) wanneer deze niet in gebruik zijn voor lessen. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

 

Tijdelijk pension: Paard of pony mee op vakantie

Wanneer u in de prachtige omgeving van het Drents Friese Wold op vakantie bent kunt u uw eigen paard en/of pony meenemen om prachtige ritten te maken in het Drents Friese Wold. U kunt bij ons terecht voor stalling en weidegang. De kosten van voer (incl max. 2 kg brok), stalbedekking en het uitmesten van de stal zijn inbegrepen. U kunt gebruik maken van onze rijbanen (binnen en buiten) wanneer deze niet in gebruik zijn voor lessen. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Pieters (06 57 767 130) of via email (info@staldeboswal.nl).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2014 ID-FX Multimedia