Pages Navigation Menu

Geslaagd Zomerconcours 2018


Zomerconcours 2018

Op zondag 24 juni werd het Zomerconcours van Manage Stal de Boswal gehouden.

Er werd gestart met dressuur en in de middag werd er gesprongen. Ondanks het regenachtige weer was de opkomst groot. Er was een grote groep deelnemers en ook veel publiek.  

Dit Zomerconcours stond in het teken van het afscheid van de manegeactiviteiten. Manege Stal de Boswal blijft wel bestaan maar gaat door als pensionstal. De laatste manegeles is op vrijdag 29 juni 2018.

 

Afscheid van de manegeactiviteiten

Voor de meeste mensen was het de laatste keer dat zij reden op een paard of pony van de manege. Het afscheid was soms moeilijk maar iedereen gaat met mooie herinneringen naar huis.

Alle paarden en pony’s hebben onderdak gevonden. Enkele paarden en pony’s zijn verkocht, zij verhuizen naar een nieuwe eigenaar elders in het land. Andere paarden hebben ook nieuwe eigenaren gevonden maar blijven bij Stal de Boswal.  Een paar paarden gaan met pensioen. Zij blijven ook bij Stal de Boswal waar zij van hun welverdiende pensioen gaan genieten.

 

We willen alle vrijwilligers die de afgelopen jaren geholpen hebben bij zoveel verschillende activiteiten  heel hartelijk bedanken. Zonder hen was Manege Stal de Boswal met al die leuke evenementen niet mogelijk geweest.

Heel veel dank ook voor alle trouwe klanten. Samen hebben we enorm genoten van de paarden en pony’s.  Er is veel gelachen, soms gehuild, er is veel geleerd en er zijn vrienden gemaakt voor het leven. We wensen iedereen alle goeds en we hopen dat iedereen op een andere plek  het paardengeluk weer vindt.

Met dank aan Wendy de Weerd voor de foto's.

One Comment

  1. Mooi dat alles goed is gegaaan met de verhuizing!

    Alle goeds,
    Gr
    Dinnie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2014 ID-FX Multimedia