Pages Navigation Menu

Buitenrijden met Manege Stal de Boswal

 

Buitenritten

Het hele jaar door is er op zondagochtend een buitenrit. Alleen in wedstrijdweekeinden of als het heel slecht weer is gaan we niet naar buiten.

We rijden in het prachtige Drent-Friese Wold. Het tempo wordt aangepast aan het niveau van de ruiters die meegaan en de sfeer is ongedwongen en gezellig. Met een beetje geluk komen we onderweg reeën tegen.

Onze paarden en pony’s zijn gewend om buiten te lopen en er gaat altijd een gediplomeerd instructeur mee. Ook is extra begeleiding door ervaren ruiters van de manege.

Veiligheid staat voorop. Je bent dan ook verplicht om een cap te dragen. Je kunt er eventueel een van ons lenen.

De buitenritten starten om 10:00 uur en duren twee uur. We verzamelen bij stal om 09:30 uur om onze paarden uit de wei te halen, te poetsen en te zadelen. Ook hierbij is begeleiding aanwezig.

Na de buitenrit drinken we met z’n allen een kopje koffie, thee of een glaasje limonade met wat lekkers. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Wil je ook een keer met ons mee op zo’n gezellige buitenrit?  Vraag naar de mogelijkheden bij Jan Pieters of Annet Oosterloo.

Zomervakantie Pony buitenritten

In de zomervakantie worden er speciale pony-buitenritten georganiseerd voor de jonge ruiters. Je gaat dan onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur en extra begeleider een bosrit maken. Ook hierbij passen we het tempo aan, aan het niveau van de ruiters die meegaan. Veiligheid staat voorop. Je bent dan ook verplicht om een cap te dragen. Je kunt er een van ons lenen als je zelf geen cap hebt.

De Zomervakantie Pony-buitenritten zijn op doordeweekse dagen. Wil je ook een keer mee? In de kantine hangen de inschrijflijsten.

Je kunt ook bij Jan Pieters of Annet Oosterloo informeren of je mee kan met zo’n supergave pony-buitenrit.

Buitenrit 001Ponybuitenrit met Ruben en Annet

Buitenrit 002Ponybuitenrit zomer 2015

Buitenrit 003Buitenrit lente 2015

Buitenrit 006Moederdag buitenrit lente 2015

Buitenrit 004Jan aan het hoofd van de colone

Met dank aan Annet Oosterloo voor de foto's.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2014 ID-FX Multimedia